Фокус: Недостигот на челик во ЕУ ќе продолжи до 2021 година

Преземете го најновиот Daily за да ги добивате последните 24 часа вести и сите цени на Fastmarkets MB, како и написите на списанието, анализи на пазарот и интервјуа од висок профил.
Користете ги алатките за анализа на цени на Fastmarkets MB за следење, мапирање, споредување и извоз на повеќе од 950 глобални цени на метал, челик и старо железо.
Најдете ги сите ваши зачувани споредби овде.Споредете до пет различни цени во избраниот временски период во ценовникот.
Најдете ги сите ваши цени за обележувачи овде.За да обележите цена, кликнете на иконата „Додај во моите зачувани цени“ во книгата со цени.
MB Apex содржи рангирање врз основа на точноста на неодамнешните прогнози за цените на аналитичарите.
Комплетна листа на цени на сите метали, челик и отпадоци од Fastmarkets MB е вклучена во нашата книга за цени на алатки за анализа на цени.
Испратете ги податоците за цените на Fastmarkets MB директно на вашата табела или интегрирајте ги во вашиот внатрешен ERP/работен тек.
Пазарни извори изјавија за Fastmarkets дека недостигот на понуда на европскиот пазар на челик ги зголемува домашните цени од крајот на 2020 година и ќе продолжи барем до крајот на оваа година.
Со претплата на овој бесплатен билтен, се согласувате да добивате повремени е-пораки од нас за да ве информираме за нашите производи и услуги.Може да се откажете од овие е-пораки во секое време.


Време на објавување: 25-11-2021 година